DONERA

#beherhero

Livesänding från digitalt event Be her hero.
8 mars - du kan se digitalt event på YouTube och Facebook

Boka din plats

Be Her Hero!

Den 8 mars kl. 20.30 – 21.30 bjuder vi in till det digitala eventet "Be Her Hero". Målet är samla in 200 000 SEK för att säkra de 100 sista stipendierna som saknas och vi vet att vi kan fixa det tillsammans med dig!

Vi lovar en inspirerande digital kväll med stort fokus på vår verksamhet i Kenya men också show, underhållning och överraskningar

Eventet leds av vår grundare Kristina Hagström-Ilievska och vår styrelseledamot Mathias Härenstam. Vi bjuder på framträdanden från alla olika delar av vårt ekosystem "The Circle Of Education".

Du får träffa stipendiater, föräldrar och teamet på plats i Kenya men också företag som valt att stötta vårt arbete.

Registrera dig nu:

Fantastiska auktionsobjekt

VIP - inbjudan världspremiär

VIP - inbjudan världspremiär

Christer Olsson - Digital Föreläsning

Guldarmband från BY BJÖRK

Guldarmband från BY BJÖRK

Frida Boisen - Digital Föreläsning

ÄVENTYRSPAKET PÅ KOLMÅRDEN - 4 personer

ÄVENTYRSPAKET PÅ KOLMÅRDEN - 4 personer

Anders Lundin - Digital Föreläsning

Föreläsning med Mathias Härenstam och Kristina Hagström Ilievska

Föreläsning med Mathias Härenstam och Kristina Hagström Ilievska

Inspirational föreläsning med Ari & Mona Riabacke

Föreläsning med Kristina Hagström Illievska

Föreläsning med Kristina Hagström Illievska

Världsartister underhåller på scen!

Sahlene

Pa Modou Badjie

Chelsea Muco

Auktion!
Vi har också en auktion där du bland annat kan buda på föreläsningar av framstående och eftertraktade talare, presentkort till LasseMajas Deckarhus och till Kolmården samt ett smycke från By Björk. Samtliga pengar som kommer in via auktionen går oavkortat till From One to Anothers ändamål – för alla flickors lika rätt till utbildning. För att ta del av samtliga auktionsföremål här:

Juryn består av formidabla kvinnor

Gunvor Engström

Executive Coach, Mentor - entrepreneurship, boards & Professional board member
Samtalspartner för entreprenörer och styrelseledamöter, mentorskap, styrelseuppdrag, egna investeringar, föredrag/seminarier mm. Erfarenhet som VD/chef i olika företag och organisationer, tex Företagarna, Bank 2, Landshövding. Bred styrelseerfarenhet från företag - startups till börsnoterat, organisationer, myndigheter.

Sandra Solomon

VD på First Rekrytering och Bemanning
Sandra jobbar för att sprida måndagslycka till så många som möjligt genom rekrytering och bemanningsföretaget First och med podden Måndagslycka. Hon drivs av glädjen av att hjälpa andra att lyckas och vill se fler kvinnor på topp-positioner i samhället.

Caroline Farberger

VD, ICA Försäkring
"Företagsledare i finansbranschen och engagerad i mångfald och inkludering i näringslivet."

Fanny Widman

Grundare av podden Fannys Förebilder och författare av boken ”Det är nog nu”
Fanny driver podden Fannys Förebilder som är på temat jämställdhet och släppte precis boken ”Det är nog nu” som är baserad på de över 100 intervjuer hon gjort i podden med några av de mest framgångsrika kvinnorna i Sverige. Hon brinner för att skapa ett jämställt samhälle där alla har samma förutsättningar. 

Karin Zingmark

Rådgivare, författare och talare
Karin Zingmark inspirerar, engagerar, entusiasmerar och ger konkreta tips inom marknadsföring, kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld. Karin har lång erfarenhet av förändringsledning och kommunikation från ledande roller i olika branscher, nu senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige.

Berit Friman

VD för Dale Carnegie i Sverige
Berit Friman har utbildat och utvecklat företag och företagsledare i mer än 25 år på Dale Carnegie. Utbildningsbolaget Dale Carnegie arbetar över gränser och generationer och visar människor hur de tar fram det bästa hos sig själva genom att göra positiva förändringar.

Eva-Mia Westergren

Head of Marketing
Eva-Mia Westergren arbetar som marknadschef på Microsoft i Sverige med ansvar för all extern marknadsföring – från strategi till genomförande. Eva-Mia har en lång karriär inom IT-branschen med en bakgrund som bland annat chefredaktör på IDG. Under sin tid på Microsoft har hon arbetat som marknadschef för MSN samt produktmarknadschef för Windows.

Binette Seck

Head of CSR Academy på SPACE Digital Culture Center
Binette Seck är Head of CSR Academy på SPACE Digital Culture Center och dessutom partner och initiativtagare för Plan International Anyone Can Code samt konceptledare på Changers Hub. Binettes karriär har tagit henne från en uppväxt som delades mellan Tensta och Dakar, till att bli rankad som en av Sveriges topp 33 kvinnliga Tech Ledarna i Sverige. 
Priset
Årets vinnare får inte bara välförtjänt uppmärksamhet utan även en plats på den inspirerande ledarskapsutbildningen Kommunikation och Ledarskap till ett värde av 43 000 kronor (ex moms) från Dale Carnegie.

Galan Not all heroes wear capes presenteras i samarbete med

– Huvudsponsor –

I stora delar av världen saknar flertalet flickor
den utbildning som är nyckeln till välstånd,
rättvisa och säkerhet.

Om Oss

Organisationen From One to Another bygger på alla er som stöttar era medmänniskor med tid, engagemang och kunskap. Som lyfter vardagen och gör det möjligt för andra att växa, utvecklas och få ett bättre liv.
Vi kallar det Circle of Education. När var och en gör det de kan för att skapa förutsättningar för andras framgång skapar vi en kedjereaktion som förändrar världen.

Inom From One to Another samlar vi ideell kraft för att hjälpa skolflickor att studera vidare. För varje extra års skolgång tar flickorna ett viktigt kliv bort från fattigdom och svårigheter. Det gör både deras och världens framtid ljusare.
Varför just nu?
2020-2021 blev ett extra tufft år för våra gymnasiestipendiater på grund av Corona-pandemin. Alla skolor stängde under en period och eleverna skickades hem. På Kenyas landsbygd fungerar inte distansutbildning via internet som här hemma, då familjer saknar både el, internetuppkoppling och datorer. Flickor förväntas också att hjälpa till i hushållen vilket försvårar möjligheten till självstudier ännu mer. Vi har därför ett stort antal av våra stipendiater som kommit efter i sin utbildning.
From One to Another granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Swish: 123 900 58 36
Bankgiro: 900-5836
Plusgiro: 900583-6

Om From One to Another

From One to Another's vision är en värld av utbildade medborgare. Genom att stödja flickors utbildning bidrar vi till att hela samhällen utbildas och utvecklas. Vår arbetsmodell är att erbjuda stipendier och bidra till hållbara kvinnocenter runt flickorna ihop med deras mödrar och mottagande organisationer på plats.

From One to Another är en svensk, ideell organisation som arbetar med opinionsbildning och insamling via privatpersoner och företag. From One to Another verkar i enlighet med Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och krav.
©2012 - 2023 From One to Another. All Rights Reserved.  Website built by:
PK Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram