DONERA

Fem stipendier insamlade via Target Aid

I slutet av 2017 inledde vi ett nytt samarbete tillsammans med Target Aid där målet var att möjliggöra för fler flickor att kunna gå på high school nästa år. Target Aids insamling har nu lett fram till fem high school stipendier som täcker skolgång för fem flickor i Kenya under ett helt år. Något vi är otroligt glada och exalterade över – varje krona räknas verkligen. Vi har därför lanserat en ny kampanj hos Target Aid där vårt mål är att samla in ytterligare fem stipendier. Vill du vara med och bidra till ett high school stipendium till en av våra duktiga flickor i Kenya? Så här kan du bidra:
Via Target Aids plattform har du möjlighet att själv välja hur mycket du vill bidra med. Surfa in på https://www.targetaid.com/project/hjalp-en-flicka-i-kenya-till-ett-ars-skolgang och klicka i ditt bidrag. Du får även gärna dela vår kampanj vidare i sociala medier för att hjälpa oss komma närmare vårt mål, allt engagemang välkomnas.
Eller önskar du att sponsra ett helt stipendium? Att sponsra ett helår kostar 2 000 kronor och du får följa den flicka du hjälper på hennes utbildningsresa. Här kan du läsa mer och hur du går tillväga för att sponsra ett stipendium: https://fromonetoanother.se/sv/sponsra-ett-stipendium/.
 
Vilka är Target Aid?
Target Aid AB (559065-2037) är ett svenskt företag som tillhandahåller en samlingsplats för välgörenhetsorganisationer och -projekt.
Target Aid tar inte betalt av organisationerna, dock tar de ut en avgift om 3% vid donationstillfället. Avgiften används för att driva samlingsplatsen samt driva trafik så att organisationer kan hitta nya givare och gåvor. Det resulterar i att organisationerna behöver lägga mindre pengar på marknadsföring om mer pengar går direkt till ändamålet.
För mer information kring vårt samarbete med Target Aid, vänligen kontakta oss på info@fromonetoanother.se.

Prenumerera på nyhetsbrevet

From One to Another granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Swish: 123 900 58 36
Bankgiro: 900-5836
Plusgiro: 900583-6

Om From One to Another

From One to Another's vision är en värld av utbildade medborgare. Genom att stödja flickors utbildning bidrar vi till att hela samhällen utbildas och utvecklas. Vår arbetsmodell är att erbjuda stipendier och bidra till hållbara kvinnocenter runt flickorna ihop med deras mödrar och mottagande organisationer på plats.

From One to Another är en svensk, ideell organisation som arbetar med opinionsbildning och insamling via privatpersoner och företag. From One to Another verkar i enlighet med Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och krav.
©2012 - 2023 From One to Another. All Rights Reserved.  Website built by:
PK Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram