DONERA

FOTA i nytt partnerskap med Enfo Integration

[fusion_builder_container hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" background_position="center center" background_repeat="no-repeat" fade="no" background_parallax="none" parallax_speed="0.3" video_aspect_ratio="16:9" video_loop="yes" video_mute="yes" overlay_opacity="0.5" border_style="solid"][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" layout="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" border_position="all" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" center_content="no" last="no" min_height="" hover_type="none" link=""][fusion_text]

Vi är stolta över att presentera vår nya partner Enfo Integration.
Enfos Integration är ett IT-bolag men mer än 200 nischade experter inom systemintegration. Daglig dags arbetar man med att rätt person har rätt information i rätt tid och möjliggör integration över system och verksamheter. Nu tar man integrationsansvaret till nya nivåer och startar upp ett samarbete där integration sker över kontinenter.
Vi och Enfo Integration har privilegiet att informera att ett beslut har fattats där Enfo Integrations huvudsakliga CSR-initiativ under 2017 kommer att vara att samarbeta med From One To Another (FOTA). 
En viktig pelare och inkomstkälla för FOTA är den datorutbildning som huvudcentret erbjuder. Både män och kvinnor reser långt för att få en chans att få en introduktion till den digitala världen. En värld du behöver kunna för att utmärka dig och få andra jobb än det som finns att erbjuda inom jordbruk eller hantverk. Detta projekt har hotats eftersom kostnaderna har varit större än organisationen har kunnat bära. Genom att ge hjälp till detta projekt, garanterar Enfo Integration nu att datorutbildningen kommer att hållas vid liv.
Enfo gör detta möjligt genom att sponsra med 30 000sek som täcker driftskostnader som hyra, el och underhåll av datorer. Det kommer också att täcka huvudlärarens Lucky lön för resten av året så att han kan fortsätta sitt viktiga jobb att utbilda eleverna. Eftersom Enfo inte bara vill släcka bränder utan även förbättra möjligheterna för datorutbildningen har en direktlinje för support skapats till Lucky för att lösa eventuella problem som kan uppstå i datorutbildningen. I början kommer denna direktlinje tas om hand av ansvarig för CSR på Enfo, Kristina Lid, men kommer sedan att utökas till något som fler medarbetare på Enfo kan engagera sig i. 
Speciellt kul tycker vi att det är att Enfo Integration dessutom har valt att ge sponsring till en anställd för att resa ner till Lunga Lunga i Kenya i syfte att köra ett datorutbildningsläger, inte bara för skolans elever utan även vidareutbildning för personalen på plats.
Att ta ansvar hela vägen och att involvera sina medarbetare är inte bara ett lyckat CSR projekt utan föredömligt av en organisation. Genom att arbeta på detta sätt bidrar Enfo Integration inte bara med pengar utan med kunskap. Kunskap till några personer som kan skapa många möjligheter för långt många fler. Snacka om integration.
 
Enklare, smidigare, smartare affärer i den Digitala dimensionen
Enfo skapar innovativa digitala lösningar som utvecklar, förnyar och förbättrar kundernas affärer. Med affärsinsikt, teknisk expertis och beprövade arbetsmetoder förädlar vi informationsflöden och utvecklar IT-lösningar så att våra kunder tar initiativet i en digitaliserad värld för att leverera resultat och upplevelser till sina kunder.
Enfo består av 1 000 nischade experter som finns i Finland och Sverige. Omsättning MEUR 140 (2015).
Lär känna oss på enfogroup.com
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Prenumerera på nyhetsbrevet

From One to Another granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Swish: 123 900 58 36
Bankgiro: 900-5836
Plusgiro: 900583-6

Om From One to Another

From One to Another's vision är en värld av utbildade medborgare. Genom att stödja flickors utbildning bidrar vi till att hela samhällen utbildas och utvecklas. Vår arbetsmodell är att erbjuda stipendier och bidra till hållbara kvinnocenter runt flickorna ihop med deras mödrar och mottagande organisationer på plats.

From One to Another är en svensk, ideell organisation som arbetar med opinionsbildning och insamling via privatpersoner och företag. From One to Another verkar i enlighet med Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och krav.
©2012 - 2023 From One to Another. All Rights Reserved.  Website built by:
PK Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram