DONERA

Vanliga frågor

Här nedan hittar du svaret på de vanligaste frågorna vi får. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta oss!
Är du intresserad att jobba för From One To Another? Kontakta oss gärna via kontaktformuläret.
Bendettah Thomas Muthina (BM) är Project Nikumbukes ledare. Hon förstod tidigt värdet i att vårda och utveckla kontakter med kvinnor utanför Kenya, inte bara för möjligheten till finansiering av olika utvecklingsprojekt utan också för interkulturella kunskaps- och erfarenhetsutbyten.
Project Nikumbuke är en ideell organisation som arbetar för att stärka kvinnor och kvinnans ställning i Kenya. From One To Another samarbetar sedan 2012 med den kenyanska NGO:n Project Nikumbuke med säte i Lunga Lunga i sydöstra Kenya.

Project Nikumbuke har bedrivit utbildnings- och hälsoverksamhet för kvinnor sedan 2008. Redan från start har centret haft internationella samarbeten med Sverige och USA.Volontärer som arbetar i centret kommer med nya kunskaper, berättelser och färdigheter som gagnar kvinnornas utveckling och vice versa.

2008 hette man Project Africa och omfattade två byar – Godo och Perani. Idag, 2017, heter NGOn Project Nikumbuke och omfattar tio byar; Godo, Perani, Lunga Lunga, Umoja, Maasailand, Jirani, Mpakani, Mgombzi, Kidomaja och Juakali. Nikumbuke har ca 1000 medlemmar – kvinnor och flickor. Nikumbuke betyder ”glöm mig inte” på Swahili.

Nikumbuke har sex anställda och en handfull hjälplärare i de olika byarna.
Du kan enkelt skänka pengar till From One To Another genom att följa denna länk.
Alla korttransaktioner processas av PayEx, vars betalningslösningar är PCI-certifierade av Visa och MasterCard. Av säkerhetsskäl lagras inte känslig betalningsinformation som exempelvis kortnummer hos oss. All information som läggs in krypteras istället på betalningssidorna hos vår leverantör PayEx som är säkrade med SSL-certifikat. Av säkerhetsskäl har vi valt att begränsa oss till att endast acceptera onlinebetalningar för kreditkort utställda i Norden.
Har du andra frågor om verksamheten, hör av dig till oss på info@fromontoanother.se
För att ge dig god service och fortlöpande information om vårt arbete sparar vi dina adressuppgifter i vår databas. Uppgifterna behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Uppgifterna används bara för internt bruk. From One To Another är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som sparas. Om du vill begära rättelse av eller få information om de uppgifter vi har om dig kan du ta kontakt med oss, info@fromonetoanother.se.
From One To Another är en icke vinstdrivande ideell organisation med fokus på att möjliggöra utbildning för flickor och kvinnor i Kenya.

Kontakta oss

From One To Another (802469-5424)
Älggårdsvägen 50A, 13936 Värmdö
From One to Another granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Swish: 123 900 58 36
Bankgiro: 900-5836
Plusgiro: 900583-6

Om From One to Another

From One to Another's vision är en värld av utbildade medborgare. Genom att stödja flickors utbildning bidrar vi till att hela samhällen utbildas och utvecklas. Vår arbetsmodell är att erbjuda stipendier och bidra till hållbara kvinnocenter runt flickorna ihop med deras mödrar och mottagande organisationer på plats.

From One to Another är en svensk, ideell organisation som arbetar med opinionsbildning och insamling via privatpersoner och företag. From One to Another verkar i enlighet med Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och krav.
©2012 - 2023 From One to Another. All Rights Reserved.  Website built by:
PK Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram