DONERA

Nominera din superhjälte!

Verklighetens äkta superhjältar får sällan priser. Kvinnor som lägger obetalt arbete och massor av tid och engagemang för att lyfta och stötta andra. Det vill vi på From One To Another nu ändra på, men vi behöver din hjälp. Gå in och nominera din hjältinna. Hon som gör det där extra och ger utan att få. Prisutdelning kommer att ske på Internationella kvinnodagen den 8 mars.

Nomineringen är öppen till 9 februari och du klickar på knappen nedan för att komma till nomineringen. Vem vill du hylla? Nominera din hjältinna redan idag!

Nominera din superhjälte

Boka in internationella kvinnodagen 8 mars!

Den 8 mars 2021, på internationella kvinnodagen, är du varmt välkommen på en sprakande digital gala för att hjälpa oss att hylla alla kvinnor som lyfter andra kvinnor. Galan ”Not all heroes wear capes” bjuder på show och överraskningar. Inte minst får du träffa de tio coola och modiga kvinnor som juryn har valt ut till finalen och som har chans att vinna den ärofyllda titeln Årets superhjältinna.

Anmälan till galan kan göras från och med 10 februari via vår hemsida. Du anmäler dig genom att klicka på knappen nedan, här kan du även nominera dina superhjältinnor.

Anmäl dig till galan

-----

Följ oss

Följ gärna From One To Anothers arbete för alla flickors rätt till utbildning genom att läsa på vår hemsida och följa oss på våra sociala medier genom att klicka på ikonerna nedan.

Swish

Du kan även bidra med valfri summa genom att swisha till numret nedan. Alla donationer, oavsett storlek, tas tacksamt emot och hjälper oss i vårt arbete att möjliggöra gymnasieutbildning för flickor i Kenya.

123 900 58 36

Prenumerera på nyhetsbrevet

From One to Another granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Swish: 123 900 58 36
Bankgiro: 900-5836
Plusgiro: 900583-6

Om From One to Another

From One to Another's vision är en värld av utbildade medborgare. Genom att stödja flickors utbildning bidrar vi till att hela samhällen utbildas och utvecklas. Vår arbetsmodell är att erbjuda stipendier och bidra till hållbara kvinnocenter runt flickorna ihop med deras mödrar och mottagande organisationer på plats.

From One to Another är en svensk, ideell organisation som arbetar med opinionsbildning och insamling via privatpersoner och företag. From One to Another verkar i enlighet med Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och krav.
©2012 - 2023 From One to Another. All Rights Reserved.  Website built by:
PK Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram