DONERA

Nu var det dags!

Äntligen kom dagen. Den 5 december var det dags för Elif från From One To Another att personligen få berätta för 131 unga kvinnor i byn Lunga Lunga att de får möjligheten att gå på gymnasiet i nästa år. Ett besked som mottogs med stor glädje och rungande applåder på plats. Så här skriver hon själv om upplevelsen:
”Vilken dag, jag är helt fylld av tacksamhet och stolthet att få vara en del av From One To Anothers viktiga arbete. Idag har jag fått träffa 131 flickor och deras mödrar från tio olika byar som kollektivt pushat och stöttat deras döttrar att börja gymnasiet. Att få möjligheten att vara på plats här i Kenya och få meddela att dessa tjejer nu även får chansen att fortsätta gå i skolan nästa år går inte ens att beskriva med ord. Tack vare alla givare som stöttar ett stipendium får jag själv uppleva hur förhoppningarna och drömmarna om en framtid gror i dessa unga kvinnors sinne. Alla intryck och all den glädje som slagit emot mig idag är något jag alltid kommer ha med mig och gör att jag kommer fortsätta kämpa för att alla ska ha rätt till en utbildning. Flickorna bad mig hälsa med kärlek till alla dem som gjort detta möjligt, så stort tack du som är givare och medlem i From One To Another. Du gör verkligen skillnad. Du gör världen lite bättre.” – Elif Schmidt

Prenumerera på nyhetsbrevet

From One to Another granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Swish: 123 900 58 36
Bankgiro: 900-5836
Plusgiro: 900583-6

Om From One to Another

From One to Another's vision är en värld av utbildade medborgare. Genom att stödja flickors utbildning bidrar vi till att hela samhällen utbildas och utvecklas. Vår arbetsmodell är att erbjuda stipendier och bidra till hållbara kvinnocenter runt flickorna ihop med deras mödrar och mottagande organisationer på plats.

From One to Another är en svensk, ideell organisation som arbetar med opinionsbildning och insamling via privatpersoner och företag. From One to Another verkar i enlighet med Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och krav.
©2012 - 2023 From One to Another. All Rights Reserved.  Website built by:
PK Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram