DONERA

Ny styrelse på plats!

Vi är mycket stolta att få presentera From One To Anothers nya styrelse som samlar en bred och djup i kompetens med erfarenhet inom områden som insamling, socialt utvecklingsarbete, organisationsutveckling, försäljning och internationellt arbete. Samtliga i styrelsen kommer att vara till stor nytta för föreningen på vår utvecklingsresa. 

Den 27 maj sa medlemmarna sitt och valde Göran Felldin, Hector Perdomo, Mathias Härenstam och Kristina Hagström Ilievska till ordinarie ledamöter samt Elif Schmidt till suppleant. Göran Felldin valdes samtidigt till styrelsens ordförande. 

"Jag har funnits nära From One To Another sedan starten och känner mig både redo och taggad för förtroendet att leda den verksamhet som verkligen gör skillnad för kvinnor och flickor i sydöstra Kenya. Att verka för stabilitet på hemmaplan och långsiktiga åtaganden i Kenya, det är min målsättning med styrelsearbetet," säger Göran och fortsätter;

"Min fru Louise är medgrundare och jag har följt med på tre av hennes resor till Kenya. Att med egna ögon få se den positiva utveckling som From One To Another bidrar till och det goda samarbete vi har med NGO Nikumbuke har varit enormt inspirerande!"

Mathias Härenstam har också följt From One To Another under en längre tid och var suppleant och Team-Lead för insamling under 2020. 

"Jag är övertygad om att all förändring börjar med en insikt och att insikter många gånger kommer från kunskap. From One To Another gör ett extremt viktigt arbete i att kunna ge fler flickor möjligheten att gå gymnasiet, ett väldigt viktigt steg mot större jämlikhet och jämställdhet. Mitt mål med From One To Another är att bygga en ännu starkare grund ihop med engagerade företag som vill göra skillnad på riktigt och att få fler privatpersoner att investera en del av sitt hjärta hos oss," säger Mathias.

Hector Perdomo är ny i From One To Anothers verksamhet men kände till föreningen när frågan kom från valberedningen. 

"Jag har tidigare jobbat på SOS Barnbyar i många år och hade som uppgift att samla in medel och knyta samarbeten med företag, stora privata givare och stiftelse. Som en resultatbaserad person vill jag bidra till att From One To Another når nya höjder i sitt insamlingsarbete och etablerar sig som en starkare organisation med förmågan att påverka biståndsfrågan på nationell nivå, och i förlängningen på internationell nivå," berättar Hector. 

Kristina Hagström Ilievska lämnar med detta över ordförandeklubban efter många år men kvarstannar som ordinarie styrelseledamot. 

"Jag är mycket nöjd med valberedningens arbete och den nya styrelsens sammansättning. Personligen ser jag fram emot att få mer tid för att driva konkreta utvecklingsfrågor såväl på hemmaplan som i Kenya. Min roll är också att koordinera alla fantastiska team som jobbar operativt för att vi ska nå vårt övergripande mål - alla flickors lika rätt till utbildning," säger Kristina.

Elif Schmidt är From One To Anothers tredje medgrundare som med stämman lämnar sin ordinarie styrelsepost och blir suppleant.

Göran Felldin 
Styrelseordförande
göran.felldin@fromonetoanother.se

Mathias Härenstam
Styrelseledamot
mathias.harenstam@fromonetoanother.se

Hector Perdomo
Styrelseledamot
hector.perdomo@fromonetoanother.se

Kristina Hagström Ilievska 
Styrelseledamot
kristina@fromonetoanother.se

Elif Schmidt
Suppleant
elif.schmidt@fromonetoanother.se

Prenumerera på nyhetsbrevet

From One to Another granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Swish: 123 900 58 36
Bankgiro: 900-5836
Plusgiro: 900583-6

Om From One to Another

From One to Another's vision är en värld av utbildade medborgare. Genom att stödja flickors utbildning bidrar vi till att hela samhällen utbildas och utvecklas. Vår arbetsmodell är att erbjuda stipendier och bidra till hållbara kvinnocenter runt flickorna ihop med deras mödrar och mottagande organisationer på plats.

From One to Another är en svensk, ideell organisation som arbetar med opinionsbildning och insamling via privatpersoner och företag. From One to Another verkar i enlighet med Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och krav.
©2012 - 2023 From One to Another. All Rights Reserved.  Website built by:
PK Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram