DONERA

For every girl's right to education

Vi som arbetar med From One To Another

Styrelse
Kristina Hagström Ilievska
Grundare & Styrelseordforande
Specialist inom företagskultur, sälj- och marknadsintegration och ägare av bolaget Hagström Ilievska Consulting. Föreläsare som arbetar med ägare, VD och styrelser i ämnen som företagskultur, förändringshantering samt försäljnings- och marknadsföringsprocessen.
Elif Schmidt -Yurtsever
Medgrundare & Vice ordförande
Över 15 års erfarenhet inom telekombranschen i norra Europa och jobbat som VD för bolag i Norge och Sverige inom mobila tillbehör och jobbar som styrelseordförande för ett bolag inom byggnadsbranschen.
Gunvor Engstrom
Kassör & ledamot
Gunvor har långvarig erfarenhet av såväl operativa roller som styrelsearbete i olika typer av verksamheter. Hon har bland annat verkat som VD för Företagarna, VD för Bank2 (norskägd) och Landshövding. Styrelseerfarenheterna kommer från en rad föreningar och stiftelser, liksom från entreprenörsägda, offentligägda och noterade bolag.
Lina Palmer
Sekreterare & ledamot
Erfaren förändringsledare inom internationellt utvecklingssamarbete som under flera år levt och jobbat i Kenya och Östafrika med fokus på utbildning, digitalisering och mänskliga rättigheter. I dagsläget nationell samordnare för Mötesplats Social Innovation med ansvar för effektstyrning och internationalisering av Sveriges nationella kunskaps- och samverkansplattform för social innovation.

Verksamhetsansvariga

Lars Gundersen

Teamlead Kenya

Kristina Hagström Ilievska

Teamlead Kommunikation

Mathias Härenstam

Teamlead Insamling

Mattias Sandström

Teamlead System

Nicole Lidström

Teamlead Ekonomi

Helena Rabe

Teamlead Kansli

Medarbetare

Louise Felldin

Medgrundare & Valberedning

Peter Hällström

Valberedning

Marcus Hagström

Ekonomi & Insamlingsansvarig större gåvor

Björn Höglund

Support - Team Insamling

Karin Nedersjö

Support - Team Kommunikation

Isabelle Gosenius

Support - Team Kommunikation

Isabel Olsson

Ansvarig Läroplan

Pernilla Johnsson

Ansvarig Event

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor
eller för att diskutera olika samarbetsformer

KONTAKTA OSS

Uppgifter

From One To Another
Organisationsnummer: 802469-5424
E-post: info@fromonetoanother.se
Adress:
Älggårdsvägen 50A
13936 VÄRMDÖ
From One To Another granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Swish: 123 900 58 36
Bankgiro: 900-5836
Plusgiro: 900583-6

Om From One To Another

From One To Anothers vision är en värld av utbildade medborgare. Genom att stödja flickors utbildning bidrar vi till att hela samhällen utbildas och utvecklas. Vår arbetsmodell är att erbjuda stipendier och bidra till hållbara kvinnocenter runt flickorna ihop med deras mödrar och mottagande organisationer på plats.

From One To Another är en svensk, ideell organisation som arbetar med opinionsbildning och insamling via privatpersoner och företag. From One to Another verkar i enlighet med Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och krav.
©2012 - 2021 From One To Another. All Rights Reserved.  Website built by:
PK Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram