DONERA

For every girl's right to education

Vi som arbetar med From One to Another

Styrelse
Göran Felldin
Styrelseordförande
Verksam som affärsutvecklare och rådgivare med ett förflutet som entreprenör inom IT. Har varit nära From One to Another sedan starten.

"From One to Another har alla förutsättningar att skapa en hållbar finansieringsplattform för stipendier, kvinnocenter och annan prioriterad verksamhet på plats i Lunga Lunga. Att verka för stabilitet på hemmaplan och långsiktiga åtaganden i Kenya, det är min målsättning med styrelsearbetet."
Sonja Erlandsson
Styrelseledamot
Chef i kommunal förvaltning för en organisation med 3000 anställda inom vård, stöd och omsorg. Har 17 års erfarenhet som högre chef i offentlig förvaltning och har en tidigare bakgrund inom HR och arbetsrätt.

"From One to Another är en organisation som med ideella krafter, starkt engagemang, mod och en tydlig vision från grundarna i över 10 års tid har möjliggjort studier och förändrat liv för över 300 flickor i Kenya. Jag vill bidra till att vi i samma andra stärker utvecklingen och etablerar From One to Another som det självklara valet för organisationer och föreningar som vill bidra till en bättre värld."
Hector Perdomo
Styrelseledamot
Entreprenör som driver gymverksamhet samt marknadsplattform som annonserar bostäder utomlands. Har tidigare jobbat på SOS Barnbyar i många år.

"Som en resultatbaserad person vill jag bidra till att From One to Another når nya höjder i sitt insamlingsarbete och etablerar sig som en starkare organisation med förmågan att påverka biståndsfrågan på nationell nivå, och i förlängningen på internationell nivå."
Kristina Hagström Ilievska
Grundare & Styrelseledamot
Specialist inom företagskultur, sälj- och marknadsintegration och grundare av From One to Another. Är föreläsare och arbetar med ägare, VD och styrelser i ämnen som företagskultur, förändringshantering samt försäljnings- och marknadsföringsprocesser.

"Att flickor och kvinnor får tillgång till utbildning är en nyckelfaktor för stabil samhällsutveckling och ökad jämställdhet och dessutom en viktig faktor i den globala kampen mot klimatförändringarna."
Cathrine Stjärnekull
styrelseledamot
Arbetar som 'Director Communications and Sustainability' inom industrin och har ett långt engagemang inom hållbarhets- och biståndsfrågor.

"Ett bidrag från oss ger unga kvinnor möjlighet att växa, driva sin egen utveckling och uppnå sina framtidsdrömmar. Det är viktigt för mig."

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor
eller för att diskutera olika samarbetsformer

KONTAKTA OSS

Uppgifter

From One to Another
Organisationsnummer: 802469-5424
E-post: info@fromonetoanother.se
Adress:
Älggårdsvägen 50A
13936 VÄRMDÖ
From One to Another granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Swish: 123 900 58 36
Bankgiro: 900-5836
Plusgiro: 900583-6

Om From One to Another

From One to Another's vision är en värld av utbildade medborgare. Genom att stödja flickors utbildning bidrar vi till att hela samhällen utbildas och utvecklas. Vår arbetsmodell är att erbjuda stipendier och bidra till hållbara kvinnocenter runt flickorna ihop med deras mödrar och mottagande organisationer på plats.

From One to Another är en svensk, ideell organisation som arbetar med opinionsbildning och insamling via privatpersoner och företag. From One to Another verkar i enlighet med Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och krav.
©2012 - 2023 From One to Another. All Rights Reserved.  Website built by:
PK Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram