DONERA

Redpill Linpro ny sponsor av datorutbildning i Kenya

Vi på From One to Another är stolta över att få välkomna Redpill Linpro som partner och vi ser fram emot allt det vi ska göra tillsammans!

För Redpill Linpro har det alltid varit viktigt att dela med sig, det ligger i deras DNA och kommer sig av att de jobbar med Open Source. Inom Open Source finns en stark drivkraft att hjälpa varandra och att dela med sig av tid och kunskap för att uppnå mål tillsammans. IT-branschen är en bransch där merparten verksamma är män, det är också en bransch som nu och framåt kommer att behöva många fler utbildade människor.

Därför tycker Redpill Linpro att det passar extra bra att de nu fått möjlighet att dela med sig av sitt kunnande på samma gång som att det kommer kvinnor till del genom From One to Anothers arbete. From One to Another har de nu möjlighet att vara med och bidra till att göra något åt båda utmaningarna.

Vi tycker att vi som företag har ett ansvar att dela med oss av våra resurser. Tillsammans med From One to Another kan vi göra det på ett tydligt och verkligt sätt och det känns riktigt bra. Genom samarbetet känns det som att vi kan göra skillnad på ett medmänskligt och högst påtagligt plan.

Björn Romfelt, Redpill Linpro

Prenumerera på nyhetsbrevet

From One to Another granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Swish: 123 900 58 36
Bankgiro: 900-5836
Plusgiro: 900583-6

Om From One to Another

From One to Another's vision är en värld av utbildade medborgare. Genom att stödja flickors utbildning bidrar vi till att hela samhällen utbildas och utvecklas. Vår arbetsmodell är att erbjuda stipendier och bidra till hållbara kvinnocenter runt flickorna ihop med deras mödrar och mottagande organisationer på plats.

From One to Another är en svensk, ideell organisation som arbetar med opinionsbildning och insamling via privatpersoner och företag. From One to Another verkar i enlighet med Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och krav.
©2012 - 2023 From One to Another. All Rights Reserved.  Website built by:
PK Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram