Ari Riabacke är vår hedersgäst till vårt årliga event

Ari Riabacke – Filosofie doktor i risk- och beslutsanalys

Följ Ari på sociala medier:

Vad är vårt årliga event?

Varje år bjuder From One To Another in till ett event där vi berättar om vår verksamhet och ger en inblick i vardagen för de flickor som studerar på stipendier från våra donatorer. I år sker mötet den 27 oktober klockan 18.00 i Dale Carnegies lokaler, som de så generöst upplåter åt oss. Läs mer om eventet här.

Vill du delta?

Vill du delta på vårt årliga event? Anmäl dig på Facebook genom att skicka ett meddelande eller maila oss på info@fromone2another.se

From One To Another är en svensk, icke vinstdrivande organisation med fokus på att möjliggöra utbildning och hälsa för flickor och kvinnor i sydöstra Kenya. Studier visar att flickors och kvinnors förbättrade hälsa, och höjda utbildningsnivå, ger stora positiva samhällseffekter. Skolan skyddar också flickorna från exploatering, såväl människohandel som slavliknande arbeten.

Dr. Ari Riabacke and Dr. Mona Riabacke will do to management literature what Swedish House Mafia did to music. This book is an upbeat, energetic blend of art and science. It makes me want to dance.

From One To Another har glädjen att kunngöra att Ari Riabacke kommer att vara vår hedergäst på vårt årliga evenemang. Vi kan garantera en fängslade presentation av en av Sveriges mest anlitade talare.

Riabacke & Co drivs sedan 2011 av Ari & Mona Riabacke, båda filosofie doktorer i risk- och beslutsanalys. De har sedan 1999 varit medlemmar i Decide Research Group vid Stockholms Universitet och gästforskat utomlands i perioder. Ari har varit Head of Business Intelligence på Management- och IT-konsultbolaget Connecta och Mona har arbetat som projektledare med implementationsprojekt inom beslutsstöd.

Riabacke & Co erbjuder workshops, föreläsningar, utbildning och rådgivning för att hjälpa företag och individer att fatta bättre beslut. Ibland handlar det om att skapa förståelse för hur vi människor fungerar genom föreläsningar, andra gånger om att se över beslutsprocesserna och strukturera dessa för ett bättre beslutsfattande och – inte minst – säkerställa att man verkligen agerar på tagna beslut och därigenom uppnår önskat resultat.

By | 2017-01-21T10:48:05+00:00 oktober 15th, 2016|Evenemang|Kommentarer inaktiverade för Ari Riabacke är vår hedersgäst till vårt årliga event

About the Author: