Fem stipendier insamlade via Target Aid

I slutet av 2017 inledde vi ett nytt samarbete tillsammans med Target Aid där målet var att möjliggöra för fler flickor att kunna gå på high school nästa år. Target Aids insamling har nu lett fram till fem high school stipendier som täcker skolgång för fem flickor i Kenya under ett helt år. Något vi är otroligt glada och exalterade över – varje krona räknas verkligen. Vi har därför lanserat en ny kampanj hos Target Aid där vårt mål är att samla in ytterligare fem stipendier. Vill du vara med och bidra till ett high school stipendium till en av våra duktiga flickor i Kenya? Så här kan du bidra:

Via Target Aids plattform har du möjlighet att själv välja hur mycket du vill bidra med. Surfa in på https://www.targetaid.com/project/hjalp-en-flicka-i-kenya-till-ett-ars-skolgang och klicka i ditt bidrag. Du får även gärna dela vår kampanj vidare i sociala medier för att hjälpa oss komma närmare vårt mål, allt engagemang välkomnas.

Eller önskar du att sponsra ett helt stipendium? Att sponsra ett helår kostar 2 000 kronor och du får följa den flicka du hjälper på hennes utbildningsresa. Här kan du läsa mer och hur du går tillväga för att sponsra ett stipendium: https://fromonetoanother.se/sv/sponsra-ett-stipendium/.

 

Vilka är Target Aid?

Target Aid AB (559065-2037) är ett svenskt företag som tillhandahåller en samlingsplats för välgörenhetsorganisationer och -projekt.

Target Aid tar inte betalt av organisationerna, dock tar de ut en avgift om 3% vid donationstillfället. Avgiften används för att driva samlingsplatsen samt driva trafik så att organisationer kan hitta nya givare och gåvor. Det resulterar i att organisationerna behöver lägga mindre pengar på marknadsföring om mer pengar går direkt till ändamålet.

För mer information kring vårt samarbete med Target Aid, vänligen kontakta oss på info@fromonetoanother.se.

By | 2018-01-15T18:46:25+00:00 januari 15th, 2018|Stipendier|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment