Partnerföretag 2017-11-23T19:22:39+00:00

Partnerföretag

Som partnerföretag är ni en stor del av finansieringen av våra projekt i Kenya och ni får den unika möjligheten att göra en betydande inverkan där det behövs som mest. Med ert bidrag kan vi etablera kvinnocenter i nya byar och på så vis skapa ett nytt centrum för unga kvinnor och deras mammor. Under detta projekt får ni som företag möjlighet att följa utvecklingen av ett center på nära håll, från utvärdering av nya byar och lokalisering av ett nytt center till att köpa mark och sedan byggnationen av centret. I våra kvinnocenter erbjuder vi kvinnorna möjlighet till enklare utbildning och era pengar finansierar då även lärare och material till detta.

Som partnerföretag får ni en personlig kontakt inom From One to Another-organisationen och vi håller er ständigt uppdaterade om status för ert projekt. En gång om året erbjuder vi att komma till ert företag för att presentera hur våra projekt fortskrider. Möjligheten finns även för er att själva kunna besöka den by som ni stöttar i Kenya och då kunna se på plats hur ert bidrag gör skillnad.

Som partnerföretag får ni:

  • En personlig kontakt på From One To Another

  • Diplom som visar att ni stöder From One to Another

  • Vårt digitala nyhetsbrev

  • From One to Anothers kommunikationspaket för användning i er CSR-kommunikation

  • Er företagslogotyp på From One to Anothers hemsida

  • En nyhet om vårt samarbete som vi publicerar på vår hemsida och sociala kanaler

  • Brev från det kvinnocenter ni stöder

  • Möjlighet att personligen besöka det kvinnocenter ni stöder

  • Coachning och årlig uppföljning som en del i ert företags CSR arbete

Pris: från 50 000 kronor per år under minimum 3 år.

Vill ni bli ett partnerföretag till From One to Another? Kontakta oss idag!

Kort om våra partnerföretag

Pro Optix

“Pro Optix tillhandahåller en produktportfölj som täcker fiberoptiska lösningar från kärnan i ditt datacenter ända ut till sista anslutningspunkt i ert nät. Dessa omfattar optiska transceivrar, fiberkablage, våglängdsmultiplexrar, mediaomvandlare och test- och mätinstrument för den europeiska fibermarknaden.”

LanTeam

“LanTeam Consulting är en etablerad och erfaren leverantör som förser företag, organisationer och offentlig sektor med produkter, tjänster och spetskompetens inom IT-infrastruktur. Vi har möjlighet att ta hand om hela kedjan, från verksamhetskritiska system till den enskildes dator – allt det som krävs för att skapa en funktionell, flexibel och väl fungerande IT-miljö.”

Ytterman Projekt

“Ytterman leder byggprojekt. Vår uppgift är att se till att hela byggprocessen löper smidigt. Att ingenting går fel. Det är vi som ska få det att fungera. Ytterman startade med ambitionen att göra saker annorlunda. Först och främst genom att skapa tydliga och sunda grundvärderingar. För oss är långsiktighet, hållbarhet och jämlikhet honnörsord. Det ska genomsyra vårt dagliga arbete och vara vägledande i alla projekt där vi medverkar. Vi ska bidra till att bygga ett samhälle som tar ansvar för både människor och miljö. Och som vi med rak rygg kan lämna över till våra barn.”

Våra 2030 mål

0
Antal utfärdade stipendier år 2030
0
Antal stipendiater år 2030
0
Antal etablerade kvinnocenter år 2030

Våra resultat

0
Antal utfärdade stipendier 2014 – 2017
0
Antal stipendiater 2014 – 2017
0
Antal etablerade kvinnocenter 2013 – 2017