Pro Bono samarbeten – en viktig hörnsten i vårt arbete 2017-11-19T20:04:43+00:00

Pro Bono samarbeten

Pro Bono samarbeten är en ytterst viktig hörnsten i From One To Anothers verksamhet. Vårt mål är att så mycket som möjligt av våra insamlade medel ska gå till hjälpverksamheten i de länder där vi är verksamma, främst i Lunga-Lunga i Kenya. I och med att From One To Another drivs av volontärer i Sverige så har vi lyckats hålla våra administrativa kostnader nere – under 10% under 2016. Det är mycket lågt och beror på att vi är duktiga på att hålla kostnaderna nere i allt vi gör, vi som jobbar med From One To Another tar inte ut några löner eller någon annan kompensation samt har vi väldigt stort hjälp av våra samarbetspartners som stödjer oss på pro bono-basis.

Sallyhill – Hemsida

Sallyhill har hjälpt From One To Another med konceptutveckling, utvecklat vårt nya varumärke samt utformat vår nya hemsida.

Dale Carnegie – Hemsida

Dale Carnegie har stöttat oss genom att bidra till vår insamlingskampanj.

Riabacke & co – Hemsida

Riabacke & co har bland annat stöttat From One To Another med att föreläsa på våra events samt under insamlingskampanjer.

Formstark – Hemsida

Formstark stöttar oss med grafiskt layout och originalproduktion.

Värdegrundsfabriken – Hemsida

Värdegrundsfabriken har stöttat oss med inspirationsföreläsning och styrelsecoachning.

Naturskyddsföreningen – Hemsida

Naturskyddsföreningen har bland annat stöttat From One To Another med att tillhandahålla eventlokal och hjälp med serveringspersonal.

Intresserad av Pro Bono samarbete?

Är ditt företag intresserad av Pro Bono samarbete med From One To Another? Vill ni stärka er företagsprofil och employer branding? Tveka inte att kontakta oss för att diskutera olika samarbetsformer. Använd vårt kontaktformulär för att komma i kontakt med oss. Vi ser fram emot att höra från er!

Kontakta oss

From One To Another (802469-5424)

Älggårdsvägen 50A, 13936 Värmdö

Web: www.fromonetoanother.se