Save the date: Årligt event 28 september kl. 18

From One To Another bjuder in till årligt event på temat “mod & utbildning”

Efter semestertiderna, när höstmörkret så småningom smyger sig på, så lovar vi på From One To Another att bjuda på en lysande afton i trevliga människors lag.

Torsdagen den 28 september klockan 18-20.30 är du varmt välkommen att delta på vårt årliga event. Vi ses i Naturskyddsföreningens lokaler på Åsögatan 115 i Stockholm.

Syftet med detta event är att inspirera, informera och skapa dialog. Det är en möjlighet för den som är intresserad av mänskliga rättigheter i allmänhet att få en “crash course” i hur vi på From One To Another jobbar med frågorna om utbildning och jämlikhet.

Temat för kvällen är “Mod & Utbildning”. Vi kommer att fokusera på vad som driver möjligheten till att göra skillnad. Vad har det historiskt krävts av personer som har lyckas göra skillnad och skapa en bättre värld? Vad krävs det av oss som vanliga människor för att lyckas med detsamma i nutid?

För att ytterligare toppa vår repertoar meddelar vi med stolthet att Anders Lundin från Värdegrundsfabriken kommer att vara en av kvällens föreläsare. Fler programpunkter och mer detaljerad information skickar vi när vi börjar närma oss eventet.

Bästa hälsningar från teamet på From One To Another.

By | 2017-07-18T19:03:27+00:00 juli 18th, 2017|Okatigoriserad|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment