Stödföretag 2018-11-04T11:10:20+00:00

Stödföretag

Som stödföretag är ni en viktig del av att stödja vårt arbete i Kenya. Med ert bidrag kan vi ge fler flickor möjligheten till utbildning samt att kunna stötta deras familjer och samhället de bor i.

Vi kommer att kontinuerligt uppdatera er om statusen i våra projekt samt hur det går för de flickor som vi gett stipendium till. Önskar ni finns även möjligheten att själva besöka Kenya och någon av de byar vi stöttar.

Som stödföretag gör ni skillnad och hjälper oss att ge fler flickor rätt till en utbildning.

Som stödföretag får ni:

  • En personlig kontakt på From One To Another

  • Diplom som visar att ni stöder From One To Another

  • Möjlighet att personligen besöka något av de kvinnocenter vi stöder

  • Vårt digitala nyhetsbrev

  • From One to Anothers kommunikationspaket att använda i er CSR-kommunikation

  • Er företagslogotyp på FOTAs hemsida

  • Brev från stipendiater ni stöder

Pris: 25 000 kronor per år under minimum två år.

Vill ni bli stödföretag? Kontakta oss idag!

Kort om våra stödföretag

LTC

“LTC är ett Stockholmsbaserat bolag som finns till för de små och medelstora företag som efterfrågar ett helhetsansvar för att deras IT–stöd fungerar. Med säkerhetsfrågorna i fokus bygger vi IT-funktionen så att kunderna kan skala upp sin verksamhet utan växtvärk men också skala ned den på ett sätt som gör att IT-kostnaderna snabbt reduceras.”

Enfo

“Enfo skapar innovativa digitala lösningar som utvecklar, förnyar och förbättrar kundernas affärer. Med affärsinsikt, teknisk expertis och beprövade arbetsmetoder förädlar vi informationsflöden och utvecklar IT-lösningar så att våra kunder tar initiativet i en digitaliserad värld för att leverera resultat och upplevelser till sina kunder.”

Retail United

“Retail United är en kommunikationsbyrå inom retail som erbjuder allt under ett tak: analys, strategi, reklam och aktivering i butik. Med hjälp av våra duktiga strateger, kreatörer, projektledare och säljare över hela Norden får vi din produkt in i butik och sedan ut ur butik. Vi hjälper varumärken att bli valda.

Strax 

“STRAX är en global specialist inom mobila och smarta tillbehör. STRAX är noterade på Nasdaq Stockholm. STRAX erbjuder såväl egna varumärken, licensierade varumärken som tredjepartsprodukter och smarta tillbehör. Egna varumärken inkluderar XQISIT, GEAR4, Urbanista, THOR, AVO+ och FLAVR. Bolaget representerar över 30 varumärken. Bolaget säljer på en bred marknad av mobiloperatörer, butiker för mobil- och hemelektronik, nätbutiker, hem- och inredningsbutiker samt närbutiker och varuhus. STRAX grundades i Miami och Hong Kong i 1995 och har sedan dess haft en stark global tillväxt. STRAX har 200 anställda i 12 länder med operativt huvudkontor och logistik- och distributionscenter i Tyskland.”

Beringer Finance

“Beringer Finance är en investmentbank som fokuserar på tech- och tillväxtbolag. Banken har kontor i Norden och USA och arbetar även med att matcha Asiatiska investerare med nordiska.”

Kontorshotell i Stockholm

Våra 2030 mål

0
Antal utfärdade stipendier år 2030
0
Antal stipendiater år 2030
0
Antal etablerade kvinnocenter år 2030

Våra resultat

0
Antal utfärdade stipendier 2014 – 2017
0
Antal stipendiater 2014 – 2017
0
Antal etablerade kvinnocenter 2013 – 2017