From One To Another i samarbete med Target Aid

 

I dagarna har From One To Another slutit ett nytt partnerskap med Target Aid. Target Aid är en ny samlingsplats för välgörenhet där du som givare själv hittar de projekt och organisationer du önskar stötta. Du som givare får också möjligheten att se när och hur pengarna används samt bestämma hur stor eller liten summa du önskar bidra med. Vi på From One To Another hoppas att detta ska leda till fler så kallade “mikrotransaktioner” som i sin tur leder till att fler flickor får möjligheten att gå på high school nästa år. Inga belopp är för små eller för stora för att kunna vara med och bidra till vår mission om varje flickas rätt till utbildning. Är du nyfiken på hur det fungerar? Läs mer på www.targetaid.com

Vi är otroligt glada för vårt nya samarbete med Target Aid. Crowd funding inom välgörenhet är ett nytt och spännade sätt där givare och organisationer kan mötas med full transparens och med syftet att det blir mer pengar till ändamålet.

Kristina Hagström Ilievska, Styrelseordförande, From One to Another

Vilka är Target Aid?

Target Aid AB (559065-2037) är ett svenskt företag som tillhandahåller en samlingsplats för välgörenhetsorganisationer och -projekt. Target Aids ledord är mångfald och valfrihet. Tanken är att du ska kunna välja fritt vilka projekt och organisationer dom du vill donera dina pengar till. Alla organisationer som ligger på samlingsplatsen innehar ett 90-konto från Svensk Insamlingskontroll (http://www.svenskinsamlingskontroll.se/) och har genomgått en rigorös bakgrundskontroll. Target Aid tar inte betalt av organisationerna, dock tar de ut en avgift om 3% vid donationstillfället. Avgiften används för att driva samlingsplatsen samt driva trafik så att organisationer kan hitta nya givare och gåvor. Det resulterar i att organisationerna behöver lägga mindre pengar på marknadsföring om mer pengar går direkt till ändamålet.

För mer information kring vårt samarbete med Target Aid, vänligen kontakta kansliet på info@fromonetoanother.se.

By | 2017-11-28T20:31:06+00:00 november 28th, 2017|Donation|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment