Vår webb har fått ett nytt ansikte

Efter månader av hårt arbete så känns det fantastiskt roligt att kungöra att vi nu lanserat våra nya kommunikationskanal på webben för From One To Another. Vår nya webb kommer att hjälpa oss att kommunicera lättare med er: våra följare, donatorer och volontärer. Plattformen gör det även enklare för er att kommunicera med oss. Sidan har många nya avancerade funktioner så som att du nu kan donera direkt i realtid. Läs mer här.

Vår historia och den arbetsmodell vi har byggt upp kan enklast beskrivas som kollaborativ. Vi har tillsammans på ett iterativt sätt växt och skapat det From One To Another som idag finns. Genom inflöde av idéer, kraft och ömsesidigt lärande har vi hållit engagemanget högt i gruppen och genom andras hjälpsamhet har vi växt. För varje nytt mål som vi har uppnått växer vi oss lite starkare och lite modigare.

Vi vill göra skillnad och vill göra det av egen kraft. Därför sätter vi upp nya mål och siktar mot att skapa förutsättningar för 1 000 flickor att genomföra high school innan 2030. Läs mer om hur vi arbetar här.

Vi välkomnar konstruktiv feedback kring vårt nya utseende och maila oss gärna på info@fromonetoanother.se.

Stort tack till er alla som har varit med och gjort den nya webb möjlig.

Vår webb har fått ett nytt ansikte
By | 2017-05-08T18:36:14+00:00 maj 11th, 2017|Nyheter|Kommentarer inaktiverade för Vår webb har fått ett nytt ansikte

About the Author: