DONERA

Med din insats kan vi fortsätta vårt arbete
för alla kvinnors rätt till utbildning
och för en mer hållbar samhällsutveckling

Pro Bono

Pro bono-samarbeten är en ytterst viktig hörnsten i vår verksamhet. Vårt mål är att så mycket som möjligt av våra insamlade medel ska gå till verksamheten i Kenya. I och med att organisationen drivs helt ideellt i Sverige, har vi lyckats hålla våra administrativa kostnader under 10%. Vi är mycket stolta över denna andel och att kunna begränsa utgifterna i allt vi gör. På samma sätt som vi som jobbar med From One to Another inte tar inte ut några löner eller annan kompensation, har vi stor hjälp av våra samarbetspartners som stödjer oss på pro bono-basis.
Kontura Creative Studio - 
konturacreative.se
Kontura Creative Studio stöttar From One to Another med grafisk formgivning, design och layout. Kontura har även tagit fram vår nya varumärkesprofil.
Pete Kremer Solutions - 
petekremer.com
Har byggt vår hemsida från grunden. Pete har hjälpt till att effektivisera vår flödesinformation och lyfta fram vårt budskap.
Wordcloud - 
wordcloud.se
Wordcloud stöttar From One to Another med strategi för sociala medier, projektledning vid event samt löpande uppdateringar på hemsidan.
Emcap - 
emcap.se
Emcap utvecklar vår backend för att kunna ha en kontrollerad och transparent uppföljning i enlighet med 90-konto. 
LGMC
Har stöttat From One to Another med kompetens och resurser för att bygga upp vårt kansli.
Organisationer som stöttar med övriga probonoinsatser:
Dale Carnegie – 
dalecarnegie.se
Dale Carnegie har stöttat med priser och moderering under event.
Retail United – 
retailunited.se
Retail United har stöttat med lokaler för event.
Riabacke & co –
riabacke.se
Riabacke & co har bland annat stöttat From One to Another med att föreläsa på våra event samt under insamlingskampanjer.

Intresserad av Pro bono-samarbete?

Är ditt företag intresserad av Pro bono-samarbete och vill ni stärka er företagsprofil och employer branding?
Tveka inte att kontakta oss för att diskutera olika samarbetsformer. Använd vårt kontaktformulär för att komma i kontakt med oss. Vi ser fram emot att höra från er!

Vill du bli volontär?

Har du en kompetens som du vill bidra med i vårt arbete?

Hör då gärna av dig till oss genom vårt kontaktformulär.

From One to Another granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Swish: 123 900 58 36
Bankgiro: 900-5836
Plusgiro: 900583-6

Om From One to Another

From One to Another's vision är en värld av utbildade medborgare. Genom att stödja flickors utbildning bidrar vi till att hela samhällen utbildas och utvecklas. Vår arbetsmodell är att erbjuda stipendier och bidra till hållbara kvinnocenter runt flickorna ihop med deras mödrar och mottagande organisationer på plats.

From One to Another är en svensk, ideell organisation som arbetar med opinionsbildning och insamling via privatpersoner och företag. From One to Another verkar i enlighet med Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och krav.
©2012 - 2023 From One to Another. All Rights Reserved.  Website built by:
PK Solutions
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram